1.5.2018 TÄSTÄ SE LÄHTEE!

Epätodellinen olo, kun kävelemme meidän talolle varattua tonttia edestakaisin Korian Pioneeripuistossa. Vuoden päivät olemme rakentamista Kouvolan asuntomessuille suunnitelleet ja nyt kaikki näyttäisi olevan varmaa ja todellista.

Kaikki alkoi keväällä 2017 kun törmäsimme ensimmäistä kertaa ilmoitukseen, jossa kerrottiin Kouvolan asuntomessuista 2019. Emme etsineet tonttia tai suunnitelmissamme ei ollut vielä rakentaa omakotitaloa. Ajan kanssa ajatukset ja unelmat alkoivat löytää paikkansa Pioneeripuistosta. Tämä olisi tilaisuus, johon haluaisimme lähteä. Uusi, rauhallinen ja tunnelmallinen asuinalue, lähellä kaunista luontoa ja Kouvolan palveluita, Kymijoen ääressä.

IMG_20180510_113944_447

Tuleva messualue

Päätösten tekeminen ei ole helppoa, varsinkin kun on kyse koko elämää koskettavista päätöksistä. Toinen meistä on luonteeltaan pessimisti, toinen taas realistin ja optimistin sekoitus. Pitkien pohdintojen, unettomien öiden ja kiivaiden keskustelujen  jälkeen teimme päätöksen rakentaa messuille. Päätös sisälsi monen monta todellisuuteen ja käytäntöön liittyvää epävarmaa tekijää. Epävarmuuden kanssa on opittava elämään.

Löysimme meitä miellyttävän tontin Tallipuistosta. Tontti varattiin meille elokuussa 2017, jolloin vielä neuvottelimme projektista muutaman eri talotehtaan kanssa. Talon piti olla meidän näköinen, kokoinen ja omiin unelmiimme pohjautuva.

IMG_20180506_124142_063

Siihen se rakentuu!

Lopulta pääsimme talosta hyvään yhteisymmärrykseen Dekotalon kanssa, joka tekee meidän talohaaveista totta! Tontille rakentuu yksikerroksinen moderni omakotitalo. Hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa projektia.

Dekolaku on unelmia ja haaveita, kompromisseja ja todellista elämää. Tervetuloa seuraamaan projektin etenemistä!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s