3.6.2018 Rakennusluvan hakeminen

Viime viikkojen aikana olemme kasanneet materiaalia talomme rakennuslupahakemusta varten.  Rakennuslupahakemus täytetään sähköisessä palvelussa, jonne liitetään tarvittavat piirrustukset ja selvitykset talosta sekä talomme suunnittelijat yhteystietoineen. Prosessissa ja itse järjestelmässä ei sinänsä ole ollut mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta näin ensikertalaiselle kaikki on uutta ja vierasta. Olemme molemmat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ja vastaavanlaisia hakemuksia ei tule kovin usein täyteltyä.

Asemakuva

Asemakuva.

Yhteistyökumppaneiden tuki ja apu ovat vieneet tätä projektia eteenpäin. Dekotalon suunnittelijat ovat ystävällisesti jaksaneet muokata suunnitelmiamme useita kertoja ja selvittäneet toivomiamme yksityiskohtia taloomme. Kouvolan asuntomessutoimisto on auttanut meitä jokaisessa käänteessä kärsivällisesti ja selittänyt kaikkia hakemiseen liittyviä kummallisuuksia kerta toisensa jälkeen. Vastaavalle mestarille ja pääsuunnittelijallemme saatoimme soittaa iltamyöhällä ja ihmetellä puuttuvia dokumentteja. Lopulta kaikki selviää ja nyt hakemus on jätetty. Nyt vain odotetaan.

Paikallaan tässä ei kuitenkaan tarvitse odottaa, sillä projekti etenee samaan aikaan monella rintamalla. Taloon tehtiin vielä viimehetken muutoksia, joissa mietimme vielä keittiön kokoa, takan sijoittelua, ikkunoiden kokoja ja sijoittelua, etu- ja takapihan katoksia sekä katon muotoja. Ne saimme onneksi rakennuslupakuviin valmiiksi. Seuraavaksi aloitamme keittiön suunnittelua ja tapaamme sisustussuunnittelijaamme pintamateriaalien ja kokonaisuuden osalta. Pihan suunnittelua emme ole vielä aloittaneet, mutta sen aika koittaa vielä.

IMG_2861-2

Kymijoen maisemia aivan tulevan kotimme lähellä.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s