28.8.2018 KUULUMISET TONTILTA

Tontti on vihdoin valmis! Perustukset odottavat Dekotalon talotoimitusta, pari viikkoa aikataulusta etuajassa. Kuusaan Muonituspalvelu ja Perustava ovat tehneet tontilla todella siistiä jälkeä, aikataulussa ja hienolla yhteistyöllä. Vastaava mestarimme antoi työlle arvosanan 10-. Miinus siksi, että aina pitää pyrkiä parempaan.

sdr

Talo rakennetaan tontille osittain elementtinä, osittain pre cut -periaatteella. Molemmista rakennustyyleistä on poimittu edut ja yhdistetty ne niin, että parhaat puolet yhdistyvät. Meille parhaita puolia elementeissä ovat nopea säältä suojaan toimitus näin syksyllä (kuivaketju!) ja vähemmän meille jäävää siivousta ja työtä tontilla. Pre cut -rakentamisen etuja meille ovat vapaampi muunneltavuus ratkaisuissa (ikkuna, seinät, katot) ja parempi laadunvalvonta.

Vierailimme Porin asuntomessuilla helteisenä heinäkuun viikonloppuna. Messut olivat neljännet asuntomessut, joissa pääsimme yhdessä ihailemaan vastavalmistuneita koteja. Vantaa, Seinäjoki, Mikkeli ja Pori. Vajaan vuoden päästä Kouvola. Porin messut olivat kokonaisuutena hienot ja muutama kohde viehätti meitä erityisesti. Oman projektimme päätöksiin saimme vahvistusta, vaikka uusia ideoita ei matkalla syntynytkään.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Inspiraatiolähteet: Sievitalo Kultakoivu (keittiö), OP Kotoisa (koivutaulu ja makuuhuone), Solid House Kodit (sauna), Designtalo Noste (kivipolku) ja Mammuttikoti Luoto (takapiha)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s