15.7.2018 MAARAKENTAMISTA JA LIITTYMIÄ

Tonttimme maarakentaminen on käynnistynyt vauhdilla kun Kuusaan Muonituspalvelun miehet saapuivat kaivureineen paikalle loppuviikosta. Täytyy sanoa, että ammattilaiset tunnistaa kyllä tässäkin lajissa. Työ on edistynyt huolellisesti, aikataulussa ja kaiken lisäksi asiakaspalvelu on ystävällistä. Stressin määrä väheni puoleen kun huomasimme, että tähän toimintaan voi todella luottaa. Ei tätä siis turhaan meille suositeltu.

IMG_20180715_123442_718

IMG_20180715_124814_684

Talomme lämmitysmuodoksi valitsimme KSS Lämmön bioenergialla tuotetun kaukolämmön. Valintaan vaikuttivat tuotteen ympäristöystävällisyys, kustannustehokkuus ja asiakkaan näkökulmasta huolettomuus, käyttövarmuus ja helppohoitoisuus. Mitä vähemmän itse huolehdittavaa ja huollettavaa, sen parempi meille. Kaiken lisäksi tilasimme lämmönvaihtimen ja sen asennuksen samasta paikasta, joten tilaajana meillä on vähemmän huolehdittavaa eri toimijoiden välillä. Todella hyvä ratkaisu!

Kun vesijohto-, viemäri- ja sähköliittymät on asennettu ja maarakentamisen ensimmäinen osuus valmis, alkaa perustusten tekeminen. Ennen perustuksia maahan isketään metrikaupalla paaluja, jotta talo pysyy tukevasti paikallaan. Paaluttaminen vie kyllä yllättävän paljon euroja budjetista ja harmittavaa on se, että kaikki ne eurot menevät maan alle. Tietysti onhan se tärkeää, että talo ei ala painumaan ja kestää paikallaan vuosikymmeniä.

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s